Lokallivet

Y´s Men´s formål er først og fremmest at være en støtteklub for det lokale kirkelige arbejde blandt børn og unge. Det er KFUM&K, FDF, spejdere, kirkelige børneklubber og kor m. flere.

Lidt om os

Y's Men's Club II Hobro

Lidt om os

Y`s Men`s Club II Hobro blev chartret d. 28. September 1991.
Vores moderklub er Hobro Y’s Men’s Club.
Klubben har 13 medlemmer.
Vi holder vores møder i Y’s Men’s Centeret på Ålykkevej, Hobro.

Lokalerne dele vi med vores moderklub. De to klubber skiftes til at arrangere et fællesmøde: ”Syng påsken ind” og et møde, som regel med en foredragsholder.
Møderne i Hobro Y's Men's Club II holdes hver anden mandag.
I 2011 fik vi Frederikssund Y’s Men’s Club som venskabsklub. Denne klub er desværre ophørt. Men der er dog stadig kontakt til nogle forhenværende medlemmer
 I huset, der er det forhenværende friluftsbad, er der mødelokale og køkken mv. i den ene afdeling af bygningen. I den anden ende af bygningerne holder ambukomiteen til.
.

Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt børne- og ungdomsarbejde, socialt udviklingsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmernes engagement, både lokalt, nationalt og internationalt.Y's Men's Region Danmark er en bevægelse, der giver mening og resultater!

3.400 medlemmer i mere end 140 klubber over hele landet er i et fællesskab med et åbent og virkelysten miljø, hvor lydhørhed og nysgerrighed for andre menneskers forskellighed og relationer mødes med respekt. Gennem dialog og handling inspirerer vi hinanden til at yde en indsats både økonomisk og praktisk overfor bl. a. børne- og unge-organisationer, i det hele taget over for mennesker der har behov.